Co vše jsme v únoru absolvovali?

4. března 2017
Co jsme v únoru absolvovali?
4. března 2017 - Co vše jsme v únoru absolvovali?

Nebylo toho málo

Začátek měsíce jsme zasvětili zdravé stravě a zdravému životnímu stylu. A to nejen proto, že se blíží léto. Povídali jsme si o zdravých a nezdravých potravinách, o tom, co bychom si měli a neměli dávat na talíř.

P1090935 - ořízuté

Abychom si spojili teorii s praxí, udělali jsme si vlastní ovocný salát. Použili jsme ovoce, které nám chutná a doplnili zakysanou smetanou. Práce nám šla krásně od ruky, loupali jsme, krájeli, pak také vše společně zamíchali. Samozřejmě i ochutnali. Děti si na salátu velice pochutnaly, stejně jako my.

P1090932

Udělali jsme si i malou oslavu. Čí? Maxíček slavil své 5. narozeniny.

P1090960

V polovině měsíce února jsme měli jarní prázdniny. Užívali jsme si je nejen jednotlivě doma, každý dle svého, ale také společně ve škole. Tři dny jsme byli společně ve družině. Díky krásnému počasí jsme mohli trávit většinu času venku.

WP_20170216_10_41_28_Pro

V únoru nás čekal modrý den. Nejen, že jsme se všichni oblékli do modré barvy, ale tvořili jsme ve stejném duchu. Vytvořili jsme si společně takové naše malé třídní akvárium. Akvárium se nám podařilo a nyní nám dělá ve třídě radost.

Modrý den

P1100066

Konec měsíce jsme zakončili masopustním rejdem s folklórní skupinou Dupák. Akce se konala v rámci družiny. Myslíme, že se akce vydařila. Posuďte sami :)

Zahájení masopustu

P1100178

To vše, ale nejen to, jsme stihli za měsíc únor. Od teď již budeme přidávat informace z jednotlivých akcí. Těště se na ně s námi.