Zimní pobyt na Benecku

První den na Benecku
13. ledna 2020 - Zimní pobyt na Benecku

Procházka a bobování - 1. den

První den na Benecku jsme si užili. Prošli jsme se po okolí, koupili jsme pohledy a i jsme bobovali. Sice nemáme moc sněhu, ale to nás nezastaví:). Po dobré večeři jsme se podívali na pohádku a pak hurá do hajan.

Zimní pobyt Beneco 1. den

IMG_0014

Závody v bobování

Druhý den jsme závodili na bobech. Dostali jsme krásné medaile i diplomy. Odpoledne jsme posílali pohledy domů. Měli jsme mlhu, ale i tak jsme si to užili.

Zimní pobyt Benecko 2. den

IMG_0028

Tak dnes třetí den na Benecku. Co nás čekalo dnes? Dopolední vycházka na Rovinku, tam jsme se posilnili horkou čokoládou. Zpátky nám to šlapalo jedna báseň. Po obědě jsme si odpočinuli a vyrazili se projít a malinko bobovat  Večer jsme měli karaoke show

Třetí den na Benecku

82165307_1031905603854750_8829514400416137216_n

Čtvrtý, aneb poslední aktivní den na Benecku. Den jsme zahájili výletem směr rozhledna Žalý. Někteří turisti nedorazili až k vrcholu a museli se tak vrátit od první bonbónové zastávky. My zdatní turisti jsme dorazili až na rozhlednu. Tam jsme se občerstvili a hurá dolů. Užili jsme si krásné výhledy. Odpoledne jsme naposledy bobovali a večer jsme si užili karneval.

Zimní pobyt Benecko 4. den

IMG_0003

Líbí se Vám, jak pracujeme? Podpořte nás!